pátek 5. září 2014

Recenze - Krémová tvářenka Chanel ods. 63


Krémovou tvářenku Chanel odstín 63 Revelation jsem si koupila už před rokem v My Tesco na festival krásy, takže jsem ji měla ve slevou. Boužel si nepamatuji kolik stála, ale bylo to méně jak 1000 Kč :) Zkrátka pořád obrovská pálka. 

Musím přiznat, že tohle byla moje úplně první krémová tvářenka a taky zatím poslední. Raději preferuji normální pudrové.


Jak tento produkt hodnotím?


    1. Obal - na pohled velice krásný, ale když se podíváte detailně, zjistíte, že to taková sláva není. Černý obal se hrozně šmudlá, což můžete vidět i z fotek. Co se týče kvality plastu, je tvrdý a pevný, v kabelce by měl rozhodně v poho vydržet. Nicméně házet s tvářenkou o zem nedoporučuji :) Zatím to nevypadá, že by se chtěla rozlomit na dvě poloviny, jak se mi to stává běžně s jinými Chanel produkty. Nejspíš to bude tím, že je poměrně maličká.

    2. Produkt - samotná tvářenka se krásně roztírá a vypadá velmi přirozeně. Vrstvení je bez problému. Vytvoříte jak lehký tak silný nános. Rozhodně ale musíte nanášet před použitím pudru. Jinak se žmolkovatí. Když ji po nanesení zafixujete pudrem vydrží celý den. Jinak si myslím, že ji budete používat opravdu dlouho. Vůbec totiž neubývá. 

    3. Odstín - 63 révélation je nádherná přirozená barva do lososova. Myslím, že bude slušet úplně každému. 

    4. Cena - jde o Chanel, takže musíte hrábnout hlouběji do kapsy. Cena je kolem 1000 Kč.






Doporučuji nebo ne?
Jestli sháníte kvalitní produkt a rádi si připlatíte, tak doporučuji. Ale myslím, že to není zrovna must have.
Dávám jí 7/10 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Šup sem s komentářem :)